NOTÍCIES

Fem 5 anys!

Aquest 2021 es compleix el nostre primer lustre. Fem una mirada enrere, i endavant, per celebrar-ho junts.

1 Nov
2021
-
2
min llegit
NOTÍCIES

Fem 5 anys!

-

INSCRIU-TE
->

Els inicis.

Tot va començar el novembre del 2016. Un grup de dissenyadors i creadors es va proposar organitzar un mercat de disseny a Igualada, perquè poguéssim tenir a casa nostra un aparador amb objectes de disseny i qualitat. Va ser la primera edició del Nadal Marked, la llavor del que és avui Disseny Marked.

El Roger Vallès, el Bernat Bisbal, la Marta Ferrer, la Janina Rojas i el David Reina van ser els socis fundadors, que van obrir-nos el camí.


El camí

En aquests primers cinc anys, el Nadal Marked (link?) ha seguit sent la nostra activitat principal. En paral·lel, les persones que formem Disseny Marked hem estat aprenent com gestionar una associació. Com organitzar-nos i estructurar-nos, com finançar-nos i gestionar-nos, aliniant millor el nostre temps i recursos amb la visió que compartim.


Estem satisfets de com Disseny Marked ha anat creixent en aquests anys. Tenim una comunitat que acull estudiants i professionals del disseny i l’artesania, i una família de col·laboradors amb qui ens recolzem mútuament. Amb tots ells hem anat teixint xarxa i enriquit el programa de l’associació, consolidant projectes com el Nadal Marked, que celebrarà la seva 5è edició al desembre, i obrint-ne de nous que veuran la llum ben aviat.

La celebració

Per tot això, aquest any estem de celebració. Pel que hem construït junts en aquests anys, i pel que podrem fer a partir d’aquí. I ho volem compartir amb totes les persones que han format, formen i formaran part de Disseny Marked.


Amb els nostres socis i col·laboradors ho farem a la nostra ja tradicional Assemblea d’Estiu. Trobant-nos —presencial o virtualment— per compartir i brindar.

Amb tots vosaltres ho farem de forma oberta. Amb aquesta nova web www.dissenymarked.com —el nostre auto-regal— i amb altres accions que anirem desvetllant al llarg de l’any.

Segueix-nos i uneix-te a la festa.

EN COL·LABORACIÓ AMB
APAREIXEN EN AQUEST POST
ACTIVITATS
No items found.
PARTNERS
COMPARTIR
APAREIXEN EN AQUEST POST

AGENDA

Estigues al cas de què es fa a la comunitat del disseny i l’artesania. I participa!

No items found.