NOTÍCIES

Estrenem web! Més social, dinàmica i interactiva.

Ja tenim web nova. I l'hem dissenyat perquè sigui un nou espai de trobada per a la comunitat del disseny i l’artesania.

Disseny Marked
1 Nov
2021
-
2
min llegit
NOTÍCIES

Estrenem web! Més social, dinàmica i interactiva.

-

INSCRIU-TE
->

Aquest any fem 5 anys —han passat volant!—. Per celebrar-ho, entre d’altres coses, hem renovat la nostra web. Durant els darrers mesos el nostre Brand Team, amb la inestimable col·laboració del nostre soci Toni Argelik — ha estat treballant per renovar l’experiència digital de Disseny Marked. Aquesta web n’és només el començament…


Més social. Els socis, partners i editors són els protagonistes.

Volíem una web que, més enllà de servir per presentar l’associació i la nostra activitat, ens ajudés a connectar i activar la comunitat del disseny i l’artesania. Aquesta és la nostra missió. Per això hem dissenyat la nostra nova web posant el contingut i la comunitat al centre. Amb una experiència més social, dinàmica i interactiva.

Hem volgut donar als membres de la comunitat un paper central en aquesta web. Fem que les persones i els projectes que hi ha darrere de Disseny Marked, tant socis com amics i col·laboradors, en formin part i brillin.Participant d’allò que diem i compartim a la web. El contingut del nostre feed està alimentat per l’equip de Disseny Marked i per editors de la comunitat. Donem importància als autors i editors del contingut, però també als companys que hi apareixen. Els donem visibilitat i notorietat, a través de l’actualitat.


Més dinàmica i interactiva. Els recursos i actualitat flueixen entre el Feed, l’Agenda i l’Arxiu.

L’espai on convergeix tot el que passa en aquesta nova web és el Feed. És el lloc on recollirem tota l’actualitat, de Disseny Marked, però també d’altres fonts i agents que diuen o fan coses interessants per a la nostra comunitat. El Feed funciona com un mur social, on l’actualitat flueix a mida que va passant. Les notícies, articles i esdeveniments del moment, juntament amb creadors i notificacions a destacar.


Mentre al Feed ho recollim tot, a l’Agenda hi filtrem el calendari amb les activitats i els esdeveniments rellevants al món del disseny i l’artesania. A Igualada i l’Anoia, però també més enllà. Per saber, d’un cop d’ull, què s’està fent.

I tant important com estar al cas de les últimes notícies, és poder tenir accés al contingut de valor que va quedant enrere. Per això hem habilitat l’Arxiu. Un repositori on hi guardem tots els continguts que han passat per la web, perquè quedin a l’abast de la comunitat per consultar i rellegir.


Fes un passeig per la web i explora el que està passant, i les persones i projectes que hi ha al darrere. Connecta-hi, i participa-hi!

EN COL·LABORACIÓ AMB
APAREIXEN EN AQUEST POST
ACTIVITATS
No items found.
PARTNERS
COMPARTIR
APAREIXEN EN AQUEST POST

AGENDA

Estigues al cas de què es fa a la comunitat del disseny i l’artesania. I participa!

No items found.