NOTÍCIES

Torna el Rec.0, i hi serem amb marques locals, independents i sostenibles

De l'11 al 14 de maig, visita l'espai de Disseny Marked al Rec.0 amb Akin Soft Goods, Zebra Designs, Mun BCN, Terrazzzo, Nubuckcuir, Elizari Bags i Omnea.

Disseny Marked
1 Nov
2021
-
min llegit
NOTÍCIES

Torna el Rec.0, i hi serem amb marques locals, independents i sostenibles

-

INSCRIU-TE
->

Després de dos anys de pausa, aquest any es tornarà a celebrar el Rec.0 a Igualada. I això, per a nosaltres, és una molt bona notícia. D’una banda, perquè ens sumem a la reactivació del barri del Rec i de l’energia creativa i industrial de la nostra ciutat. De l’altra, perquè el festival torna amb nous espais per a marques independents i sostenibles, i hi serem, promovent els nostres creadors.

En aquesta edició renovada del Rec.0 tindrem un espai de Disseny Marked, a la sala de les encavallades del Museu de la Pell, per promoure els creadors de casa nostra. Hi serem amb Akin Soft Goods, Zebra Designs, Mun BCN, Terrazzzo, Nubuckcuir, Elizari Bags i Omnea. 

Aquesta és una col·laboració que hem estat treballant des del 2020, i que ens fa especial il·lusió poder activar finalment, després de dos anys d’espera. I, tant de bo, sigui la primera de moltes edicions.

Apostem per que les marques petites puguin accedir a una finestra com aquesta, amb milers de visitants, sense que fer-ho suposi un esforç inassumible. Les recolzem reduint el cost d’entrada, proveint espai, mobiliari, mitjans tècnics i personal per a quatre dies de festival, perquè puguin aprofitar una oportunitat com aquesta.

La promoció econòmica dels nostres socis i creadors és un objectiu central de Disseny Marked des dels nostres inicis. Ho venim fent des del 2016 amb iniciatives com el Nadal Marked, i ens alegra poder fer-ho ara també en un esdeveniment com el Rec.0.

De l’11 al 14 de maig, baixa al Rec i passa pel Museu de la Pell a recolzar el disseny i l’artesania local.

EN COL·LABORACIÓ AMB
APAREIXEN EN AQUEST POST
ACTIVITATS
No items found.
PARTNERS
COMPARTIR
APAREIXEN EN AQUEST POST

AGENDA

Estigues al cas de què es fa a la comunitat del disseny i l’artesania. I participa!

No items found.