Dissenyadores i creadores d'OMNEA

Leila Aguilera i Amàlia Roma

Creadores de roba de disseny artesana.

Inspirades per l'amor d'un gatet blanc i negre, dues amigues creen OMNEA a Igualada a finals del 2020.

Després d'anys treballant en el sector tèxtil de proximitat, els seus valors estan evolucionant fins a arribar a un estil de vida senzill i respectuós sense renunciar a poder vestir amb peces de disseny. Aposten per la moda ètica i sincera, seguint els seus principis des de la seva arrel.

Volen fomentar l'art i la creativitat des del mínim impacte, sense judicis ni etiquetes. Els seus dissenys no tenen gènere ni prejudicis, vesteixen tota mena de cossos. Busquen la neutralitat, la puresa i la versatilitat. El valor de la qualitat i no de la quantitat. L'artesania i la proximitat.

Prediquen aquests valors creant alternatives que s'allunyin del dolor i l'explotació, amb coherència amb la seva naturalesa. Des del respecte, amb menys soroll i més cor, donen suport al consum conscient per aconseguir una major sostenibilitat.

Cuiden i creen cada peça artesanalment amb les seves mans. Des del naixement de la idea, passat pel disseny, el patronatge i la confecció, fins al mínim detall. Els seus dissenys segueixen una línia atemporal, jugant amb capes i asimetries, però sense perdre l'essència minimalista. Gaudeixen reinventant la figura de la modista i fan peces sota encàrrec. S'adapten a qualsevol cos i necessitat.

Fan encàrrecs i peces a mesura. Si t'agrada un pantaló  i no tenen la teva talla, te la poden fer sense problemes!

PORTFOLI
No items found.
COMPARTIR
CONTACTE
SOCIAL

AGENDA

Estigues al cas de què es fa a la comunitat del disseny i l’artesania. I participa!

No items found.