NOTÍCIES

Nova convocatòria per als premis Ciutat d'Igualada 2021

L’Ajuntament d’Igualada ha obert la convocatòria per als Premis Ciutat d’Igualada 2021, de moda, joieria i complements.

1 Nov
2021
-
1
min llegit
NOTÍCIES

Nova convocatòria per als premis Ciutat d'Igualada 2021

-

INSCRIU-TE
->

Un any més, l’Ajuntament d’Igualada ha convocat els Premis de Disseny Gaspar Camps. En aquesta ocasió, s’hi podran presentar obres de moda, joieria i complements.

A Disseny Marked estem contents de participar en aquesta iniciativa per reconèixer, valorar i premiar la creació local. Col·laborem en la redacció de les bases i formem part del jurat.


Dates clau

En l’edició del 2021 hi haurà dos premis de 1.000€, un per a obres de disseny en moda i un altre per a joieria i complements.

Les obres es podran presentar fins al 17 de setembre de 2021. El veredicte es farà públic el diumenge 21 de novembre de 2021, a l’acte de lliurament dels premis.

El jurat estarà format per representants del Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, de laGaspar, de disseny=igualada, de Disseny Marked i del sector premiat.

Els guanyadors podran exposar la seva obra a La Sala Municipal d’Exposicions durant el 2022.


Sobre els premis i Gaspar Camps

Els Premis Gaspar Camps són els premis de disseny de la Ciutat d’Igualada, que convoca l’Ajuntament d’Igualada amb l'objectiu de reconèixer treballs de creació, d’innovació, i de qualitat produïts a Igualada o comarca de l’Anoia.

El premi es convoca en cicles triennals, premiant cada any una modalitat diferent de l’àmbit del disseny —moda, joieria i complements; disseny industrial i interiorisme; i disseny gràfic i packaging—.

Gaspar Camps i Junyent (1874-1942), il·lustrador i pintor igualadí, format a la Llotja de Barcelona i a París. És un dels artistes més importants de l’època del Modernisme. Considerat el “Mucha català” en referència al parentiu de les seves obres amb el famós artista txec.

EN COL·LABORACIÓ AMB
APAREIXEN EN AQUEST POST
ACTIVITATS
No items found.
PARTNERS
COMPARTIR
APAREIXEN EN AQUEST POST

AGENDA

Estigues al cas de què es fa a la comunitat del disseny i l’artesania. I participa!

No items found.