NOTÍCIES

Hem renovat —i ampliat— el conveni de col·laboració amb Grup Carles.

Grup Carles serà el Partner Legal de Disseny Marked durant el 2021. Un suport essencial, per a l’associació, i per als nostres socis.

1 Nov
2021
-
2
min llegit
NOTÍCIES

Hem renovat —i ampliat— el conveni de col·laboració amb Grup Carles.

-

INSCRIU-TE
->

Els Partners són una part essencial de com entenem Disseny Marked. Són part de la nostra família. Amb ells ens reforcem i recolzem mútuament, per arribar més lluny, junts.


La nostra relació amb Grup Carles

Amb Grup Carles vam començar a treballar junts l’any 2020. Enmig de la situació provocada per la pandèmia, Grup Carles va acceptar el repte d’ajudar-nos a professionalitzar la gestió de l’associació, i ser un suport tècnic per a la nostra comunitat. Amb sensibilitat pel disseny i l’artesania, hi vam trobar predisposició a col·laborar i donar suport.


A banda de l’assessoria tècnica, Grup Carles és un dels nostres patrocinadors. Un mecenes que ens ajuda a potenciar el disseny i l’artesania de qualitat a casa nostra. I així seguirà sent al 2021, amb la renovació del conveni que vam iniciar l’any passat.Beneficis, per a l’associació i els socis

Amb aquest conveni, Grup Carles ens dóna un suport essencial en la gestió i administració de l’associació, però també avantatges per als nostres socis. Un win-win-win. Els membres de la nostra comunitat tenen condicions especials en els serveis, tècnics i legals de Grup Carles. Una petita ajuda per professionalitzar i reforçar els nostres creadors.


Això és només el començament

El suport de Grup Carles és, sens dubte, molt important per a nosaltres. Però no ens volem quedar aquí i, per a aquest any, estem treballant amb Grup Carles per compartir la seva experiència amb la comunitat, d’una forma més oberta i social. Ben aviat, més…

EN COL·LABORACIÓ AMB
APAREIXEN EN AQUEST POST
ACTIVITATS
No items found.
PARTNERS
COMPARTIR
APAREIXEN EN AQUEST POST

AGENDA

Estigues al cas de què es fa a la comunitat del disseny i l’artesania. I participa!

No items found.